MeISTÄ

Korkeakouluissa ja yrityselämässä uraa tehneet Katta ja Anne ovat oppimisen mestareita ja huomasivat aukon Oulun koulutustarjonnassa mikä näkyy työmarkkinoilla osaajien puuttumisena. Myös Emilia huomasi aiemmassa asiantuntijatyössään, että ihmiset tarvitsevat apua oman osaamisensa kehittämisessä ja tuotteistamisessa. Tiimi päätti laittaa pystyyn CREATECO Oy:n ja järjestää innostavia valmennuksia kysyttyjen teemojen ympärille.

CREATECO luo tehopaketteja, joissa kuka tahansa oppii nopeasti valmentajan ja apuvalmentajien kera.

 

perustajat

Katta Siltavirta Valmentamisen moniosaaja

Anne Sorvari — Uuden luoja ja kehittäjä

Emilia Pellikka — Markkinoinnin ja henkilöstön kehittämisen taituri

 
 
 

valmentajat

CREATECO kerää alan parhaat valmentajat yhteen. Tutustu alta ammattitaitoisiin valmentajiimme.

omakuva.jpg

olli luoma-aho

Olli Luoma-aho on videoalan ammattilainen. Hän on tehnyt satoja videoita: nykyisin enimmäkseen mainoksia ja yritysesittelyvideoita. Hänen oma yrityksensä Feeniks Visual on toiminut jo yli 5 vuoden ajan. 

Koulutukseltaan Olli on kuvallisen viestinnän medianomi (AMK), suorittanut yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon sekä käy parhaillaan taiteen maisteritutkintoa Lapin yliopistossa. 

Oman osaamisen ja itsensä kehittäminen on lähellä Ollin sydäntä ja hän haluaa kannustaa myös muita jatkuvaan uteliaisuuteen ja uuden oppimiseen.

 
Petri Eklund_800px.jpg

Petri eklund

Petri Eklund on kouluttaja sekä puhetaidon vahva osaaja. Hän toimii yrittäjänä ja tarjoaa valmennusta puhetaidon lisäksi tuotteistamiseen ja hinnoitteluun liittyvissä asioissa. Petri on voittanut Nuorkauppakamarin (JCI:n) puheenpidon Suomen ja Euroopan mestaruudet vuonna 2015.

Petrin ammattitaitoa kouluttajana tukee hänen koulutustaustansa. Petrillä on filosofian maisterin tutkinto ja matematiikan aineenopettajan kelpoisuus. Yrittäjänä ja kouluttajana Petri haluaa auttaa toisia parantamaan osaamistaan ja hyödyntämään näitä uusia taitojaan parempien tulosten saavuttamiseksi.

marjut_jaanu copy.jpg

Marjut jaanu

Marjut Jaanu on ammatiltaan ja koulutukseltaan graafinen suunnittelija (Medianomi) ja hän on työskennellyt mainostoimistomaailmassa jo parisenkymmentä vuotta. Toimenkuvaan on kuulunut yritysten, yhdistysten ja kaupunkien grafiikoiden suunnittelu ja toteutus. Hänen kädenjälkensä näkyvät käyntikorteissa, esitteissä, julkaisuissa, sanomalehdissä, www-sivustoilla, messuosastoilla ja kaupunkikuvassa mainostauluissa.

lasse seppänen copy 2.jpg

Lasse seppänen

Lasse on intohimoisesti valokuvaukseen suhtautuva oululainen. Lasse jakaa yhdessä kollegansa kanssa kuvausstudio LK Fotarin Oulun Hiukkavaarassa.

Lasse toimii kuvaajana niin studiossa, miljöössä, luonnossa kuin myös urheilutapahtumissa. Erilaiset valokuvauksen toimintaympäristöt opettavat ymmärtämään valokuvaamisen perusasiat ja lainalaisuudet.

Lasse on toteuttanut erilaisia kuvausprojekteja yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

 

 
 

Kysymyksiä?

 
 
 

CREATECO OY

Kirkkokatu 8 A 10

90100 Oulu