PHOTOSHOPIN PERUSTEET

PHOTOSHOPIN PERUSTEET

200.00

Oletko vasta-alkaja ja kiinnostunut kuvankäsittelystä? Haluatko tietää ja oppia? Tule meille valmennukseen oppimaan kuvankäsittelyä Adoben Photoshop -ohjelmalla.

Ota askel valokuvien editoinnin maailmaan oppimalla Photoshopin salat. Photoshop, tuo ylivoimaisesti suosituin kuvanmuokkausohjelma on jo vuosien ajan ollut ammattilaisten suosima kuvanmuokkausohjelma. Tätä ohjelmaa hallitsemalla valokuvat saavat täysin uuden ulottuvuuden, jolloin avautuu lukemattomia uusia mahdollisuuksia valokuvaamisen, graafisen suunnittelun, sekä mainosten tekemisen maailmassa. Valmennuksessa opit kuinka kuvia voi muokata vaivattomasti ja nopeasti Photoshopilla.

Koulutuksessa opit erot netti- ja printtikuvien välillä ja miten niitä voidaan muokata. Opit myös tekemään oikeankokoisia kuvia eri käyttötarkoituksiin sopiviksi. Opit mitä perustyökaluja on käytettävissä, ja kuinka niitä käytetään parhaiten. Valmennuksessa tutustutaan myös Photoshopin mahdollisuuteen animaation tekemisessä.

Opit tuottamaan korkealaatuisia ja hyviä kuvia, joita voidaan käyttää tarkoituksenmukaisesti vaikkapa netissä tai printissä.

Vaatimukset:

Tarvitset oman kannettavan tietokoneen, jossa on Adobe Photoshop asennettuna. Jos sinulla ei ole Photoshoppia, asenna siitä koneellesi etukäteen sen trial-versio (voimassa 2 viikkoa).

Haluatko maksaa laskulla? Lähetä meille sähköpostia info@createco.eu niin ilmoitamme sinut valmennukseen ja lähetämme sinulle laskun.

sold out
Add To Cart